2013. április 3., szerda

5 induló, 6 érem a 4Fight Kupa 2013 második fordulójáról


Március 23-án egy héttel a Húsvét előtt került megrendezésre Esztergomban a 4 Fight Kupa II. fordulója, ahol 18 klub 149 versenyzője képviseltette magát az ország egész területéről. Az Esztergomi KBSE Utánpótlás csapatát 5 fiatal kick-boxos képviselte, akik közül Vígváry Viktor és Révész Balázs már rutinosabb versenyzőnek számítanak. A másik három fiatal Pacz Johanna, Magyar Szabolcs és Fodor Ádám még csak most kezdenek komolyabban foglalkozni a versenyzéssel.

Edzőjük, Olasz Attila értékelte a versenyt:

Az előző 4 Fight Kupa fordulóhoz hasonlóan a semi-contact mellett a light-contact és a low-kick szabályrendszer küzdelmei is elkezdődtek a mérlegelést követően. A light-contact küzdelmeket követően került sor a kick-light mérkőzésekre, mert ebben a két szabályrendszerben nagy az átfedés az indulók között.
Light-contactban mind az 5 versenyzőnk tatamira lépet, kick-light szabályrendszerben egyedül Vígváry Viktor mérette meg magát. Mind az öten remekül teljesítettek ezen a hétvégén, hiszen egy kivétellel mindenki a döntőbe verekedte magát. Fodor Ádám ugyan a lehető legkisebb különbséggel lecsúszott a döntőről, de a bronzéremért folytatott küzdelmet követően már az Ő kezét emelték a magasba és ezért mindenféleképpen dicséret illeti, hiszen neki ez az első versenye volt és nagyon ígéretes teljesítményt nyújtott. Magyar Szabolcs megismételte az előző fordulóban nyújtott teljesítményét és ismét felállhatott a dobogó legfelső fokára. Pacz Johanna az előző fordulóban még elizgulta mérkőzését, de a mai napon nagyon összeszedett volt, az edzői utasításokat betartva végig magabiztosan küzdve nyerte meg súlycsoportját. A két rutinosabb versenyzőnk Viktor és Balázs, a tőlük elvárható teljesítményt hozva nyerték meg mérkőzéseiket. Viktor a light-contact mellett, a kick-light szabályrendszerben is győzni tudott. A következő megmérettetés a Light-contact Országos Bajnokság I. fordulója lesz Szigetszentmiklóson április 6-án, ahol már nagyobb létszámban, 14 fővel képviseljük az EKBSE utánpótlás csapatát.”

 Az eredmények:
Light-contact

Aranyérmes:
C1 -37 kg                    Magyar Szabolcs
C1 -47 kg                    Révész Balázs
C1 +47 kg                   Vígváry Viktor
C2 –60 kg                   Pacz Johanna

Bronzérmes:
C1 -42 kg                    Fodor Ádám

Kick-light

Aranyérmes:
C1 +47 kg                   Vígváry Viktor



Összesítésben tehát 5 arany és 1 bronzéremmel bővült az Esztergomi KBSE Utánpótlásának éremtáblázata. Gratulálunk minden résztvevőnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése